ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Δύο αδέλφια, Χαλανδραίοι από πάππου προς πάππου, η Πηνελόπη κι ο Άγγελος Γιαννακόπουλος, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τον παλμό, τις ανάγκες, τις απαιτήσεις, και τις προτιμήσεις της τοπικής κοινωνίας δημιούργησαν το 2011 το « …στο χέρι».

Ένα gourmet ψητοπωλείο υψηλής γευστικής αισθητικής εκεί που χτυπάει η καρδιά της πόλης. Με φρέσκα, αγνά, παραδοσιακά υλικά, μεράκι και πολύ φαντασία προσφέρουμε την αυθεντική απόλαυση στους λάτρεις των ελληνικών γεύσεων.

Με συνοδοιπόρο και συνιδιοκτήτη από το 2018, τον καταξιωμένο σεφ Θάνο Καρακάνη, έχουμε απογειώσει το « …στο χέρι» σε γαστριμαργική εμπειρία . Οι ξεχωριστές μας προτάσεις ορεκτικών όπως φάβα με σύγκλινο Μάνης, μανιταροκροκέτες με λάδι τρούφας, μπουγιουρντί στη λαδόκολλα, οι δροσερές σαλάτες μας, και τα ζουμερά κρέατα στα κάρβουνα ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Είτε επιλέξετε να καθίσετε στον φιλόξενο, ζεστό χώρο μας, είτε ν’ απολαύσετε τις νοστιμιές μας στη θαλπωρή του σπιτιού σας, διαβεβαιώνουμε με το χέρι στην καρδιά πως η κάθε μπουκιά θα είναι μια γευστική αποκάλυψη.